Referenties

Het bestuur Vereniging van Woningeigenaren Amersfoortseweg te Doorn:

Jong en enthousiast team gewapend met bouwkundige kennis en snelheid van handelen. Zij zijn alert op diverse zaken binnen een Vereniging van Woningeigenaren en adviseren kort en bondig daar waar dat nodig wordt geacht.
Bij eventuele calamiteiten is HollandHuis altijd te bereiken en handelen zo nodig om verergering van zaken te voorkomen.
Zeker aan te bevelen.

Het bestuur van Vereniging van Eigenaars Tolsteegplantsoen te Utrecht:

Na veel problemen met onze vorige VvE-beheerder hebben we de stap richting Holland Huis genomen. Alle contacten verlopen bij Holland Huis via één persoon en dat zorgt voor korte lijntjes. Lopende zaken worden opgepakt en afgehandeld. Maar zelfs als er een keer iets niet prettig verloopt, staan ze open voor feedback en verandering. Dit zorgt voor een goede samenwerking.

Het bestuur van Vereniging van Eigenaars Einsteindreef te Utrecht:

Betrouwbare service en onderhoud aan uw appartement of huis. Uw beste keus is bv. Holland Huis.

Wie een vastgoed beheerder nodig heeft die aan al uw wensen kan voldoen moet heel lang zoeken. En aan al uw wensen zal nooit één bureau kunnen voldoen. Laten wij het maar houden op een paar kerneigenschappen waaraan een dergelijk bureau moet voldoen.

De belangrijkste kernwoorden heb ik voor u samengevat. Deze zijn betrouwbaarheid, deskundigheid, klantvriendelijkheid, integriteit en snelheid. Deze eigenschappen vindt u in ons beheersbureau, Holland Huis BV. Ik durf dit te melden na een aantal jaren van goede samenwerking en na vervelende en vele teleurstellende ervaringen met andere vve beheersbureaus.

Onze samenwerking met Holland Huis in al het nodige beheers werk verloopt soepel en in goed overleg. Gemotiveerde en gekwalificeerde accountmanagers helpen goede keuzes te maken. De verleende service wordt altijd met U besproken als opdrachtgever. U bent en blijft hierom “de spin in het web” en behoudt de “span of control” over alle uitbestede en lopende activiteiten. Extra vermelding verdient hierbij tegen redelijke kosten door een goede afweging van de offertes die zij ons voorbereiden.  

Dit zijn onze ervaringen over de service die Holland Huis BV ons biedt. Spreken deze kritische succesfactoren van Holland Huis u aan, aarzel dan niet en meldt u aan. En zeker als U een goede deal wilt maken met de prijs en kwaliteit verhouding.

Als klant, blijven wij ons best doen de samenwerking in stand te houden. Dit scheelt ons echt een hoop zorgen, narigheid en hoofdbrekens.

Het bestuur van Vereniging van Eigenaars Parkzicht te Utrecht:

Onze vereniging van eigenaren is nu 10,5 jaar actief. In de 1e 6,5 jaar hebben we 3 verschillende VvE beheerders versleten, waarbij we helaas steeds hebben moeten constateren dat er problemen ontstonden o.a. in het financiële beheer. Wij hebben toen besloten om het beheer in eigen hand te nemen. Nu 2 jaar geleden hebben we omdat dit toch wel een grote belasting voor de bestuursleden was toch weer besloten om een externe beheerder te zoeken. Na diverse gesprekken zijn we in zee gegaan met Holland Huis VVE beheer. Zij doen voor ons sinds januari 2014 tot volle tevredenheid het beheer. De financiële huishouding is goed op orde, voor het technisch beheer zijn ze goed bereikbaar en ze denken goed mee met het bestuur over offertes e.d.
Garanties zijn er natuurlijk nooit, maar wij zijn als vereniging op dit moment zeer tevreden met de dienstverlening van Holland Huis.

Het bestuur van Vereniging van Eigenaars Rhodosdreef te Utrecht:

Holland Huis is een hardwerkend en enthousiast bedrijf. De directeur en zijn personeelsleden hebben kennis op veel verschillende gebieden en staan op elk moment van de dag klaar om vragen te beantwoorden of acties uit te voeren, bijvoorbeeld bij een (nood) reparatie.

Holland Huis staat voor betrouwbaar en transparant.

Kortom; een aanrader als u op zoek bent naar een goed beheer voor uw appartementencomplex.